Общи условия

 

Информация

Сайтът – ornament.bg е собственост на Севън Бърдс  ЕООД, Булстат -203431698, Данъчен номер – BG203431698, Телефони – 0878 565 865, 0879 17 79 79. Имейл – info@ornament.bg

 

Интелектуална собственост


Цялото съдържание на сайта - дизайн, снимкови материали, илюстрации или който и да е материал от интернет страницата Ornament.bg са собственост на Севън Бърдс ЕООД, поради което копирането и използването на части или в цялост на страницата е незаконно.

 

Защита на личните данни

 

Предоставянето на личните данни от Потребителят на този сайт е доброволно.
Севън Бърдс ЕООД заявява, че предоставените в процеса на регистрация лични данни – не се преотстъпват на трети лица за рекламни, промоционални и /или каквито и да било други цели.

Севън Бърдс ЕООД си запазва правото да даде достъп до IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване индентичността им при изрично искане за това от съответен държавен орган, издадено по надлежния ред.

 

Доставка

1.Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.

2. Можете да получите избраните от вас продукти и от склада ни в София. В този случай в процеса на поръчката трябва да изберете адреса на склада за получаване. Ако изберете да получите избраните от Вас продукти в наш обект, то в  този случай не се дължи куриерска такса. Моля да имате предвид, че е необходимо да направите онлайн поръчка, за да сте сигурни, че избраният от Вас продукт ще бъде наличен в обекта, който сте посочили като адрес за получаване.

 

Стоката е опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Продуктите, които се предлагат на интернет страницата www.ornament.bg са налични само за територията на Република България.

При избор на продукти от интернет страницата www.ornament.bg се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.
 

Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс) Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас.

Складовата наличност е динамична и се актуализира два пъти дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, след като бъде заплатен клиентът може да изчака неговото доставяне или сумата му да бъде възстановена (при картово плащане).
При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информиран за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.

Ornament си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

Доставката на Вашата поръчка на посочения от Вас адрес се извършва от Еконт Експрес спрямо техните цени на доставка. Вие можете сами да изчислите цената на доставката чрез вградения модул на Еконт Експрес на интернет страницата на Ornament.

 

Плащания

Ornament Ви предлага три начина на плащане:

 

Кредитна / Дебитна Карта

VISA, Master Card, VISA Electron, Maestro

При този начи на плащане се използва виртуален POS терминал чрез Райфайзенбанк (България) ЕАД, която гарантира напълно сигурността на разплащането. Обслужват се следните карти: Visa, VISA ELECTRON, MasterCard, MAESTRO.

ВАЖНО Е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА !

 

Банков превод

Изисква се предварително заплащане.

Сумата се превежда по сметка, в лева :

Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBAN:
BG51RZBB91551007424276
BIC: RZBBBGSF
Севън Бърдс ЕООД

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Пратката се освобождава след като сметката бъде заверена с стойността на поръчката.
В основание за плащане задължително вписвайте номер на поръчката!


Наложен платеж

Плащането се извършва на куриера, преносител на пратката в момента на доставката.

 

Важно!

Ако изберете начин на плащане по банков път или чрез дебитна или кредитна карта, Вие дължите посочената при финализиране на поръчката крайна цена, която включва цената на продуктите и разходите по доставката.

Ако изберете плащане чрез наложен платеж, към посочената по-горе крайна цена се добавя такса "наложен платеж" в размер на 1,2% върху сумата на поръчката, която заедно с крайната цена на поръчката следва да заплатите на куриера.

 

 

Цени на стоките

Указаните цени на отделните артикули са единични, за брой опаковка. Всички посочени цените са с включен ДДС, в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена.

 

Рекламация или връщане на стока, закупена от интернет магазина на Ornament

Спрямо Българското законодателство имате право да върнете или замените всеки продукт, закупен от интернет магазина на Ornament в срок от 7 работни дни от датата на закупуването й съгласно закона за защита на потребителите, чл.55.
Ornament ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането  не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа.


Транспортните разходи за връщане на покупката са за сметка на купувача.
За да бъде върната една стока, тя трябва да е в изряден търговски вид:

  • стоката не е използвана;

  • опаковката й е запазена;

  • запазена е касовата бележка или фактурата;

Клиентът съгласува с представител на Севън Бърдс ЕООД адреса, на който Севън Бърдс ЕООД желае да получи обратно стоката;

Севън Бърдс ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.