Начини на плащане

Плащания

Ornament Ви предлага четри начина на плащане:

 

Кредитна / Дебитна Карта

VISA, Master Card, VISA Electron, Maestro

 

При този начи на плащане се използва виртуален POS терминал чрез Райфайзенбанк (България) ЕАД, която гарантира напълно сигурността на разплащането. Обслужват се следните карти: Visa, VISA ELECTRON, MasterCard, MAESTRO.

ВАЖНО Е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА !


Банков превод

Изисква се предварително заплащане! Сумата се превежда по сметка, в лева :

Райфайзенбанк (България) ЕАД

IBAN: BG51RZBB91551007424276
BIC:   RZBBBGSF
Севън Бърдс ЕООД

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Пратката се освобождава след като сметката бъде заверена с стойността на поръчката.
В основание за плащане задължително вписвайте номер на поръчката!


Наложен платеж

Плащането се извършва на куриера, преносител на пратката в момента на доставката.

Важно!

Ако изберете начин на плащане по банков път или чрез дебитна или кредитна карта, Вие дължите посочената при финализиране на поръчката крайна цена, която включва цената на продуктите и разходите по доставката.
Ако изберете плащане чрез наложен платеж, към посочената по-горе крайна цена се добавя такса "наложен платеж" в размер на 1,2% върху сумата на поръчката, която заедно с крайната цена на поръчката следва да заплатите на куриера.


 

Плащане на място

Можете да направите поръчка, като за адрес на доставка посочите адреса на нашия склад. В този случай поръчката Ви ще бъде подготвена за взимане  и спестявате куриерските разходи. По този начин се възползвате от онлайн цените, които могат да се различават от тези в магазините.Също така получавате сигурност, че желаният продукт ще бъде Ваш, дори и да е вече изчерпан.

 

 

Цени на стоките

Указаните цени на отделните артикули са единични, за брой опаковка. Всички посочени цените са с включен ДДС, в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена.

 

Рекламация или връщане на стока, закупена от интернет магазина на Ornament
Спрямо Българското законодателство имате право да върнете или замените всеки продукт, закупен от интернет магазина на Ornament в срок от 7 работни дни от датата на закупуването й съгласно закона за защита на потребителите, чл.55.
Ornament ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа.
Транспортните разходи за връщане на покупката са за сметка на купувача.
За да бъде върната една стока, тя трябва да е в изряден търговски вид:

  • стоката не е използвана;

  • опаковката й е запазена;

  • запазена е касовата бележка или фактурата;

Клиентът съгласува с представител на Севън Бърдс ЕООД адреса, на който Севън Бърдс ЕООД желае да получи обратно стоката; 
Севън Бърдс ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.