За нас

Ние от Орнамент предлагаме най-авангардните и иновативни продукти за дома повече от 9 години. Можете да ни посетите в един от нашите магазини!

Катализатор сме на практически решения и нови концепции за постоянно подобряване на ежедневния живот, винаги преследваме най-доброто качество и удовлетворението на клиентите. Стремим се да влияем върху пазарните вкусове и тенденции предлагайки иновативен дизайн. Като професионален екип  развиваме нашите способности, за да предложим  надеждност и решения бързо за всеки проблем.

Основната ни мисъл е да не пропуснем нещо, особено в услугата.

Всички продукти, които предлагаме, са селектирани от световните изложения – Homi Milan, Maison et Objet Paris, Ambiente Frankfurt и са доставени от нас. С фирмите производители работим директно, без посредници или дистрибутори, което означава най-кратък път между фабриката и Вашия дом.

Това са част от фирмите, които сме представили първи на българския пазар -

Bama Group, Deagourmet, Millefiori, Snips,Umbra, Omada Color Home, Kare Design, Present Time, Leitmotiv, Robert Welch, Andrea House, La Chaise Longue, Feese Dekorative Leuchten , Ceramique de Lussan, Camino a Casa, Star SpA, Astra Argenti

С неутолимата страст на новатори продължаваме да селектираме сред най- младите компании в бранша, които да представяме в България. Основните ни критерии са – вълнуващ дизайн, безкомпромисно качество и разумна цена!

 

Предимството ни в онлайн търговията е, че предлаганите продукти са налични в нашите складове и не е необходимо време за изчакване на доставката. Всяка получена поръчка до 16ч. се изпраща същия ден.

Ornament.bg Team -  0878 565 865